Kategorier
Blog

Lås din iPhone op med Apple Watch

I Apples seneste beta 14.5 har de åbnet muligheden for, at man med en kombination af Face ID og Apple Watch kan låse sin iPhone op, når man har mundbind på. 

Den mulighed bliver jeg virkelig glad for. Jeg bruger en stærk adgangskode alle de steder, jeg kan komme til det inklusiv min telefon. Så når jeg eksempelvis handler ind, skal jeg taste en lang og besværlig kode hver gang, jeg skal kigge på min indkøbsseddel eller betale for mine indkøb.

Det har bestemt ikke været verdens undergang, at skulle gøre. Men tanken, om at det snart bliver nemmere at åbne sin telefon, er dejlig.

Du kan se Rene Ritchies korte videoforklaring af funktionen herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.