Kategorier
Blog

Mit tema for 2021

De fleste af os oplevede 2020 som et år, der for alvor rev rundt i vores liv og hverdag.

For mig var året en øjenåbner. Jeg troede egentlig, at jeg havde masser af sunde og stærke vaner og mentalt overskud. Pandemien så jeg på daværende tidspunkt ikke som noget, der ville få den store indflydelse på min hverdag. Sådan skulle det dog ikke gå.

Den nye hverdag viste mig, at det fundament, jeg indtil nu har bygget mit liv på, ikke er solidt nok. Mest af alt fordi, det ikke hviler på mine personlige værdier.

Derfor har jeg valgt, at mit tema for 2021 skal have det velklingende navn The Year of Foundation. Jeg bruger et tema i stedet for nytårsforsæt, da det er mere abstrakt og fleksibelt. Det giver mig muligheden for efterhånden, som jeg udforsker temaet at rette mine vaner og mål til, så de stemmer overens med mine værdier og interesser.

Mit 2021 skal bruges på at støbe et nyt og stærkere fundament, som jeg kan bygge resten af mit liv på. Jeg har allerede taget de første spadestik. Og jeg håber, at jeg i løbet af foråret kan placere nogle stærke hjørnesten.

Hvis du ikke har hørt om temaer før, vil jeg varmt anbefale, at du ser CGP Greys video nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.